Nyár lévén (jóllehet ezt az időjárás pillanatnyilag nem feltétlenül támasztja alá) sokak számára eljött a nyaralás ideje. Ennek egyik speciális formája a különféle vízi- és búvártúrák számtalan változata, az esetek többségében a nem is oly’ távoli Adrián.

Idevágó tapasztalat szerint stábunk tagjai több alkalommal figyelték már meg, amint különféle emberek különféle hipermarketek parkolójában furgonokhoz és kisbuszokhoz vonszolnak agyig pakolt bevásárló kocsikat (néha többet is), nem feltétlenül mennyei boldogsággal az arcukon. Miért jó ez nekik?

Valószínűleg egyáltalán nem jó, inkább csak rossz, viszont szükséges. NA, ez az, ami nem igaz! Volna egy javaslatunk...

Nagyon egyszerű dolgot ajánlunk: bízzák  ránk a bevásárlást (a blog eddigi tartalmát tekintve ez nem feltétlenül forradalmi, pláne nem újszerű kérés), és foglalkozzanak kizárólag azzal, amihez értenek: az ügyfelek/barátok/búvár-hajóstársak gördülékeny és zökkenőmentes utazásának előkészítésével.

Garantáljuk, hogy a kért ellátmány megérkezik pontosan indulásra a megjelölt találkozási ponthoz. További előny, hogy az utazás szervezőinek így több idejük marad arra, hogy zökkenőmentes nyaralást biztosítsanak a többieknek.

Mindenki jól jár. Mire vártok?

Kellemes nyarat mindenkinek!
 

Szerző: beszerző  2010.07.28. 09:21 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr82181603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása