A díjmentes bevásárláson és kiszállításon túl is van élet: módot kínálunk a konkrét spórolásra.

Miről is van itt szó? Arról, hogy fizikailag is számottevően olcsóbban kapják tőlünk a megrendelt termékeket. Kíváncsiak? Nem csodálom...

Ilyen felvezetés után már magam is inkább gyanakvással vegyes kételkedéssel várnám a megfejtést. Lesz az is, lapozzanak bátran!

Hogy lesz hát még olcsóbb az ingyenes? Egyszerűen: egy bizonyos értékhatár felett - férfiasan bevalljuk, ezt mi is ki kell tapasztaljuk, de biztosan nem két-három kifli áráról beszélünk - már akkora eltérés (ez a haszon finom neve felénk) mutatkozik a "mindig van olcsóbb"-elvnek köszönhetően, hogy abból valamennyit vissza is tudunk téríteni.

Más szóval, a nekünk nagyobb tételre megbízást adók mindent díjmentesen kapnak, és emellett még olcsóbban is vásárolnak, mintha elmennének a kedvenc hipermarketjükbe, és ott dőzsölnének. Részleteket személyre szabottan, mivel minden megrendelés más és más, úgy összetételében, mint volumenében.

Szerző: beszerző  2010.04.14. 18:58 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr341921450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása