Az is megeshet persze, hogy a bevásárlás önmagában véve is nagy (és nem feltétlenül mint élmény). De tulajdonképpen mitől is lesz naggyá?

Adott esetben az elköltött összeg, netán a megpakolt bevásárlókocsik számától vagy súlyától, esetleg a hipermarketben eltöltött idő hosszától.

Azonban semmiképpen nem attól, hogy lemegyünk a sarki garázsboltba, és félig rakjuk a szatyrot.

A folytatásban megadjuk a saját értelmezésünket is…

A nagybevásárlás a hétvégi családi bevásárlást jelenti, amikor papa-mama-gyerekek bevásárlókocsis túrára indulnak a közeli (vagy nem annyira közeli) hipermarketbe.

Remélhetőleg senki nem neheztel meg ránk, de mi ezt az ürömbe vegyült örömöt vennénk el, cserébe adnánk kényelmet, nyugalmat és szabadidőt. Sokat.

Praktikusan: kapunk egy megrendelést (mondjuk emailben), amire reagálunk, és egyeztetjük a kiszállítás időpontját. Innen kezdve csak annyi a dolga a T. Megrendelőnek, hoyg otthon legyen, amikor kérte, hogy érkezzünk. Mi bevásárolunk, kiszállítunk, és kipakolunk, akár a kamra polcára, ha oda kérik. Búcsút inthet a 20 kilós krumpliszsáknak, meg a cipelésének:-)

A nagybevásárlás esetén 20 ezer forint az a minimális összeg, amely feletti rendelés esetén díjtalan házhozszállítást biztosítunk Budapest határain belül.

Magától értetődően nem utasítunk vissza senkit pusztán azért, mert aktuálisan a megadott limitnél kevesebbért óhajt rendelni. Ebben az esetben viszont kiszállítási díjat kérünk, amely 2500 forint.
 

Szerző: beszerző  2010.10.18. 13:53 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr882380875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása