Mármint a nagybevásárlás és a rendelésre történő vásárlás között. Előbbiről már értekeztünk bőséggel itt: beszerez.blog.hu/2010/08/09/miert_is_elonyos_ez.

A rendelésre történő vásárlás is szóban forgott már korábban, de legyenek könyörületesek, és nézzék el nekünk, hogy nem keressük vissza, amit akkor írtunk (ha megtaláljuk, beillesztjük, becs’szó). Inkább újra fogalmazva idevéssük ismét  a tudnivalókat.


A lényeg: a nagybevásárlás, amely ingyenes, magában foglalja a házhoz szállítást is - ha mi vásárolunk. Itt most arról az esetről van szó, amikor valaki maga akar bevásárolni (illetve ha egy vagy két konkrétan meghatározott termékfajtát kér, megadott helyről), de a cipekedést meghagyná másnak. Itt kerülünk mi a képbe: bármit (ami egy nagybevásárlás során felmerül - a zongora-súlyzókészlet-stb. nem ez a kategória:-) felviszünk akár a tizedik emeletre is (miközben izgulunk, hogy működjön a lift). Ezért mindössze 2.000 forintot kérünk. Gondolják meg, és csörögjenek (itt várjuk a hívást: 70/247-2845 vagy itt: 1/7866-742),  hadd szakadjunk mi az ásványvíz kartonjai alatt! (a kondibérlet amúgy is drága:-)

Rögtön ide kapcsolódva hadd nyomatékosítsuk: minden kedves ügyfelünk elismerő szavai melengetik a szívünket, és őszinték hálásak vagyunk azért, hogy emberként tekintenek ránk (és nem mondjuk lifttel kombinált, biomechanikus szatyorcipelő automataként).

Higyjék el: őszinte örömmel segítünk. Minden egyes hálás tekintet a lelkünket simogatja, amikor felérünk - mondjuk- az egy mázsa macskaalommal az emeletre. Ilyenkor megerősítve látjuk döntésünk helyességét, amivel belevágtunk ebbe a vállalkozásba (és itt most nem pénzről esett szó, remélem értik).


Szerző: beszerző  2010.09.17. 11:07 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr672302766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása