Vidéki kiküldetésben járjuk a helyi hipermarketek i-re végződő áruházakat (pl. Lidli), izgalmas élményeket kutatva. 

Érdekes megfigyelni, hogy itt kis szerencsével, különösebb fondorkodás nélkül is hozzá lehet jutni az aktuális aznapi lejáratú, ezáltal harmadárú sütihez. Már dél körül, konkrétan.

Egyáltalán nem mintha vadásznánk a 155 Ft-os krémesre (3 db/doboz!), csak valahogy most ez jutott eszünkbe.

Persze, írhatnánk az egyéb közhasznú pesti sztereotípiákról is, miszerint jó itt vidéken, meg mennyivel könnyebb, mert…minden sokkal olcsóbb, elég pl. csak kimenni a kertbe, és ott lóg a friss füstölt parasztkolbász, etc., etc….maradjunk inkább abban, hogy – ha már írunk róla, kötelességünk meg is kóstolni- finom volt az a krémes.

(itt már befejeztük volna, de eszünkbe jutott még valami. Mitől jó az, hogy egyes kisvárosokban párszáz méter sugarú körön belül 3-4 –i-re, y-ra vagy –co-ra végződő diszkontáruház is épül? Ja, biztos a választék meg a minőség…)
 

Szerző: beszerző  2010.09.01. 08:19 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr502263608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása