…kérdezheti joggal az, aki frissen téved a blogra, és nincs kedve visszagörgetni.

E hasábokon már többször és több helyen is próbáltunk  magunk mellett érvelni. Igazából ez az egész bejegyzés-folyam azt a célt szolgálja, hogy a bennünket megkereső ügyféljelöltek innen tájékozódjanak, és céljaik helyességét megerősítve ügyfelekké váljanak.

Időről-időre persze hajlamosak volnánk elbizonytalanodni (hétköznapi dolgot szokatlan módon művelő kis cégekkel az ilyesmi elő szokott fordulni), ha Kedves Ügyfeleink reakcióin nem mérhetnénk le, hogy amit csinálunk, az igenis jó, és ezért nem pofátlanság ellenszolgáltatást kérni.
(Anyagit, mielőtt valaki félreérti…)

De akkor a kis kitérő után vissza az alapkérdéshez: Miért jó ez? 

Mielőtt érvelni kezdenénk (ma nem is fogunk, csak címkéket sorolunk): nehéz volna prioritásokat megadni (elképzelhető, hogy a későbbiekben, az ügyfelek kellő súlyú és számú visszajelzése után megtesszük), és mivel egyelőre ehhez még nincs meg a kellő információtömeg, így nem súlyozunk.

Inkább csak felsoroljuk az érveket, és a következő napokban (ahogy lesz érkezésünk, mert azért nem csak dumálunk a beszerzésről, hanem keményen rójuk a köreinket a szebbnél-rosszabb, helyenként rázós bevásárló járgányokkal) bővebben is értelmezzük a címszavakat.

- Kényelmesebb
- Olcsóbb
- Időtakarékos
- Egyszerű
- Gyors
- Megbízható

Megmondjuk őszintén, most ennyi jut eszünkbe (a hangsúly az ŐSZINTE szón van, marketinget mi is tanultunk, azaz tudnánk oldalakon át ömleszteni a kamu-okosságot). Általában a címszavak mögött többrétű tartalom rejtőzik (megmagyarázzuk később, úgy éljen a hintalovunk!), amit a héten bővebben is kibontunk, minden napra egy mese.

 

Szerző: beszerző  2010.08.23. 05:00 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr942239183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása