A korábban már nagy lelkesedéssel beharangozott késélező szolgáltatás örömteli kanyarral elindult a profivá válás rögös útján. Mit is takar mindez?

Egyebek között például azt, hogy hajlandóak voltak időt és energiát fektetni a gondolkodásba  (sokan nem teszik ezt - meg is lehet nézni az eredményeket ill. a hiányukat), és kitaláltak egy -véleményünk szerint- furmányos és hatásos nevet.

Mostantól ők a PengeFutárok

Nem másra esküdtek fel ők, mint hogy hozzák-vigyék a késeket, és menet közben (jó, nyilván nem az autó hátuljában) megélezzék azokat.

Marketingül ez azt jelenti, hogy megtalálták a piac azon szegmensét, ahová ők pont be tudnának férni. Úgy látják ugyanis, hogy a jelenleg működő konkurencia vagy drága, vagy nagyon hosszú határidőre (egy hét) vállal munkát, vagy csak szimplán pancser inkompetens. Ja, és - ellentétben a PengeFutárokkal- el kell vinni hozzájuk a késeket. Meg visszahozni. Az meg idő, pénz, fáradság, szervezés, nyűg, stb.

Összefoglalva: Megrendeléstől számított 48 órán belül profin élezett, hőkezelt, borotvaéles és tükörfényes késeket csinálnak a rájuk bízott eszközökből. Ráadásul arról is gondoskodnak, hogy a köztes időben se maradjon a megbízó (legyen az profi konyha vagy magánszemély) eszköz nélkül: cserekéseket adnak, amit aztán visszacserélnek, ha kész az eredeti eszköz.

Még összébb foglalva: Hozzák- viszik, élezik, cserélik.

Szikék, ollók, darálótárcsák vagy kutterkések sem jelentenek akadályt, dió- és mákdarálón (meg damilos fűkaszán:-) kívül mindent megfennek, profin, gyorsan, megbízhatóan.

Van nekik honlapjuk (fejlődésük ezen szakaszában még bájosan amatőr, de ezt nézzük el nekik. Lesz az még jobb is, de ugye Montecuccoli is megmondta, hogy mi kell hozzá…), elérhetőségekkel, itt:

www.elezes.5mp.eu.

Keressék őket, fantasztikus munkát végeznek!
 

Szerző: beszerző  2010.08.22. 09:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr172238425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása