Érdekes esetekben nincs hiány mindennapi túráink során, következzen a legfrissebb, amelyik egyben arra is rávilágít, vajon mennyi alapja van a közszájon keringő hipermarketes-lehúzós városi legendáknak.

Kollégánk tegnap 2 db negyedkilós túrót  (legjobb ár: 149 Ft./db) vásárolt, megrendelés szerint (a történet szempontjából indifferens, melyik hipermarketben). Érthetetlen, de sikerült a pénztárosnak 62 (!) darabot számlázni (ne kérdezzék, gőzünk sincs, hogy lehet ezt véletlenül beütni).

Ez néhány forint híján 9 ezer forint többlet...

Rohantunk, de így is órák teltek el, mire visszaértünk a vevőszolira. Láss csodát, mégis megjegyzés nélkül, mosolyogva kaptuk vissza a különbözetet, pedig a „pénztártól való távozás után…” beidegződés szerint már a biztonsági kamera felvételéért folytatott ádáz birkózást vizionáltuk.

A rutinszerű ügykezelésből ítélve nyilvánvalóan gyakori esetről van szó. Távol álljon tőlünk, hogy szándékossággal vádoljunk bárkit is. Inkább az Önök megítélésére bízzuk a többit.

Mindenesetre nézzék meg a blokkjukat, minden egyes alkalommal, alaposan!
 

Szerző: beszerző  2010.10.08. 10:23 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr462355806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása