Térjünk vissza egy kicsit a pár bejegyzéssel elébb említett késélezés tematikájához.

Akkor felemlegettük, hogy legfrissebb kapcsolatunk eredményeként az élezést, mint szolgáltatást szerezzük be tesszük elérhetővé.

Magánszemélyek (háztartásban fellelhető kések, ollók) és cégek, üzemek, kórházak (szakács- és kutterkések, darálótárcsák, sbeészeti ollók, szikék) számára egyaránt.

Referencia gyanánt pedig legyen elég, hogy az arabok is hozzánk hordják a gyrosos késeiket (azokat a hosszúakat, amivel a husit szelik le a tömbről). Meg egy csomó kórház a szikéket és ollókat.

(a fenti fotón - tudjuk!- nem élezés folyik, hanem speciel egy faragott, csontnyelű bicska készül. Mindössze szerettük volna illusztrálni, hogy az élezést végző szakember kések témájában valóban igen felkészült. Mit ad Isten', késes iparművész.)

Elfogadjuk, persze, hogy egy kés miatt senki nem fog Zuglóba zarándokolni (ott van a műhely ugyanis), ha amúgy mondjuk Rákoskeresztúron lakik, ez világos. Azt is, hogy egyszerűbb otthon a fenőkövön huzgálni a késeket, bár utóbbit – saját tapasztalat- nagyon meg lehet unni egy idő után.

Megoldásként kínálkozik, hogy besegítünk a dolog logisztikájába, vagyis bizonyos keretek között hozzuk-visszük a késeket. Magyarul, miközben amúgy is közlekedünk keresztül-kasul a városon, előre egyeztetett időpontban és helyen átvesszük az „árut”, majd 1-2 nap elteltével, szintén előre leegyeztetve, visszaadjuk, immár élesen.

Cégek, üzemek esetében, megfelelő volumen esetében természetesen vállaljuk a szállítmányozást is, díjmentesen. Igény esetén korlátozott mennyiségben csere késeket is biztosítunk (melyek a „túszcsere” elvén működnek, azaz élezés után visszakapjuk azokat).

Szerző: beszerző  2010.08.10. 08:59 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr162211110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása