Szolgáltatásunk alapját a "mindig van olcsóbb valahol máshol"-elvére építettük. Ennek köszönhető, hogy nem számítunk fel semmilyen díjat, amikor vásárolunk, ilyenformán ingyenes a szolgáltatás.

Ön megmondja hol vásárolna, MI AZON AZ ÁRON SZÁMLÁZUNK, de közben itt-ott megtaláljuk a terméket olcsóbban. Igenám, de mi van akkor, ha nagyon olcsón találunk bizonyos termékeket?

A KÜLÖNLEGES AJÁNLAT fedőnevet viselő, hetente (többször) frissülő rovatban ezek a termékek találhatóak - működésünk főszabályához képest némiképpen rendhagyóan.

A rendhagyó jelleg pedig abból következik, hogy ezekre a termékekre - éppen azért, mert közel s távol a legolcsóbbak - nem érvényes a "máshol megtaláljuk olcsóbban"-elv. Úgyhogy ezekre kénytelenek vagyunk némi hasznot rátenni, és úgy kínálni ügyfeleinknek. A tapasztalatok szerint az itt felvillantott termékek az igazán kedvező árfekvés miatt simán elbírják azt a néhány plusz százalékot, és bőven megéri azokat tőlünk megrendelni.

A legfrissebb ajánlat jellemzően néhány napig tart, azaz legnagyobb igyekezetünk dacára is fennáll a lehetősége, hogy egy bizonyos termék idő előtt elfogy. Ebben az esetben türelmüket és megértésüket kérjük. (inkább ezzel az emberközeli kéréssel váltanánk ki az ominózus Az akció visszavonásig tart és jelen sorok nem minősülnek ajánlattételnek passzust.) Higgyék el: ha rajtunk múlik, megszerezzük, amit rendelnek tőlünk.

Szerző: beszerző  2010.04.21. 07:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr931938942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása