Időről-időre - ismétlés a tudás anyja alapon- újra előhúzzuk a kalapból a korábban már közreadott magyarázatokat. A beszerez.blog.hu ugyanis alapvetően azt a célt szolgálja, hogy tájékoztassuk a bennünket olvasókat célkitűzéseinkről, arról, hogy tulajdonképpen mi ez az egész, és mit miért csinálunk.

Ilyenformán az ismerősnek tűnő szövegek újbóli felbukkanása nem valamilyen fajta paranormális deja-vu közeli élmény. Nagyon is racionális a magyarázat: újra elővesszük, leporoljuk, és sorrendben a lista tetejére biggyesztjük az alapvetéseket.
Írjon blogot a görcs, amikor strandra is lehet menni. 

Fussunk is neki: mi a nagybevásárlás? (Jó, ez elvben mindenkinek tiszta kéne legyen, de inkább tisztázzuk, csak hogy ugyanabból a kottából játsszunk.)

 A nagybevásárlás a hétvégi családi bevásárlást jelenti, amikor papa-mama-gyerekek bevásárlókocsis túrára indulnak a közeli (vagy nem annyira közeli) hipermarketbe. Remélhetőleg senki nem neheztel meg ránk, de mi ezt az ürömbe vegyült örömöt vennénk el, cserébe adnánk kényelmet, nyugalmat és szabadidőt. Sokat.

A nagybevásárlás esetén 20 ezer forint az a minimális összeg, amely feletti rendelés esetén díjtalan házhozszállítást biztosítunk Budapest határain belül. Magától értetődően nem utasítunk vissza senkit pusztán azért, mert aktuálisan a megadott limitnél kevesebbért óhajt rendelni. Ebben az esetben viszont kiszállítási díjat kérünk, amely bruttó 2500 forint.


 

Szerző: beszerző  2010.08.20. 08:28 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr52234624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása