Újabb kérdések merültek fel ügyfeleink részéről, ezekre alább találják a válaszokat.

Nagyon hálásak vagyunk minden feltett kérdésért (mivel mi már -érthető okokból- unásig ismerjük és képtelenek vagyunk kívülállóként szemlélni a folyamatot). Kérdezzenek a továbbiakban is bátran!

1. Honnan adhatok le megrendelést?

Küldje el emailben a beszerez@beszerez.hu-ra, esetleg tessék bediktálni telefonon. Utóbbi kissé hosszadalmas és több az esély a félreértésre. A szó, ugye, elszáll, pláne telefonon. 


2. Akkor is ingyenes a házhozszállítás, ha előtte én bevásárolok magamnak?
Más szóval vállalunk-e házhoz szállítást? (Erről cégen belül is folyamatos viták zajlanak, és nehezen tudjuk meggyőzni egymást, pro és kontra egyaránt szólnak érvek) Alapvetően nem, mivel egyszerűen nem tudunk olyan árat mondani, amiért nekünk megéri, a T. Ügyfél pedig nem kap a szívéhez. Mindezzel együtt egyes törzsügyfeleinknek hajlandóak vagyunk megtenni, 2.500 Ft-ért (és jeleznénk, hogy a fuvarozás ÖNMAGÁBAN azért nem klasszikusan vág a profilunkba).

3. Hogy' lehetek biztos abban, hogy olyan árut vesznek, ami majd nekem is tetszik?
Erre sajnos nincs garancia, ha narancsot, felsálat vagy mondjuk uborkát tetszik rendelni. (Minden más esetben tessék szépen pontosan leírni, milyen termékre van szükség. Így ni: ásványvíz, 1,5 liter, bubis, Nestlé Aquarel, 6 db/karton, 2 karton. Ebből értünk és garantáltan nem nyúlunk mellé.) Igyekszünk úgy vásárolni, mintha magunknak tennénk. Vagy megbízik a megítélésünkben, vagy a kritikus terméket saját kezűleg tetszik megvásárolni a sarki hentesnél vagy zöldségesnél.

4. Mikor hozzák ki az árut?
A megrendelés beérkezését követő 48 órán belül (ez jellemzően a magánszemélyekre igaz, cégek esetén, mint annyi minden, ez is egyeztetés tárgya).

5. Mikor és hogyan fizetek?
Készpénzben, az áru átvételét követően.

6. Van súlykorlátozás?
Nincs. Jó erőben vagyunk, bármit bárhová felviszünk.
 

Szerző: beszerző  2010.08.13. 07:30 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr642218284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása