Alábbiakban felsorolunk néhány, a tevékenységünkkel kapcsolatban gyakran felmerülő kérdést, természetesen a hozzájuk tartozó megfejtésekkel egyetemben.

Igyekszünk minél többet összeszedni, de mindig van olyan kérdés, amiről elfeledkezünk. Ne habozzanak, tegyék fel nyugodtan valamelyik elérhetőségünkön (pl. : beszerez@beszerez.hu).

1. Tényleg ingyenes?

Tényleg.

Továbbá nincs semmilyen apróbetűs kiegészítés, vagy nyakatekert feltétel, amelyre utólag hivatkozunk (oké, van egy kivétel, de ez is csak akkor, ha nem érik el az összeghatárt).

2. Cégeknek is ingyenes?
Cégekkel leülünk, és egyedi megállapodásokat kötünk, mivel az igények is egyediek.(A vége az szokott lenni, hogy az adott cégnek anyagilag is előnyös egy ilyen megállapodás, azaz konkrétan olcsóbban kapják az árut, mint az egyéb csatornák használatán keresztül.)

3. Hogyan lehet ingyenes?
Egyszerűen. Egy adott üzlet árait vesszük alapul (ezt Ön, azaz az ügyfél megadja), ennyiért számlázzuk a termékeket. Időközben megnézzük máshol is, és ha megtaláljuk (márpedig megtaláljuk) olcsóbban, a különbözet a mi hasznunk.

4. Miért van értékhatár?
Mert szükséges egy minimális összeg, ahol már érvényesülhet a „máshol olcsóbb”-elv, és ezen keresztül összegyűlhet a saját hasznunk (amiért végső soron dolgozunk).

5. Az ötödik emeletre is vonatkozik a házhoz szállítás?
Akár a tizedikre is. Remek testedzés…

6. Rendelhetek akkor is, ha nem érem el az értékhatárt?
Természetesen, de ebben az esetben –ne tessék felhördülni!- 2.500 azaz kettőezer-ötszáz forint szállítási díjat kérünk.

7. Milyen tippetek van az értékhatár elérésére?
Tessék szépen összeállni egy rokonnal, ismerőssel vagy szomszéddal, és közösen rendelni.

8. Rendelhetek több helyről?
Ez kétségkívül ravasz felvetés és valahol átlóg a cégekkel kötendő különmegállapodás kategóriájába. Ott ugyanis pont így működik a rendszer: a cég megadja, hogy -kávétejszíntől nyomtatópatronig- mely termékeket akar a lehető legolcsóbban megkapni, ennek fejében pedig fizet nekünk.

9. Magánember is rendelhet?
Magától értetődően a szolgáltatás mind magánszemélyek, mind cégek számára elérhető.
Magánemberek részére nagybevásárlásnak, cégek részére pedig beszerzésnek hívjuk a dolgot, de ez pusztán az egyszerűség miatt alakult így.
 

Szerző: beszerző  2010.08.11. 08:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr812213928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása