A vasárnap a pihenésé, ez jobb helyeken bizonyára így is van. Mártírkodni mi sem szeretnénk, a hét utolsó napjára eső megrendeléstél általában kategorikusan elzárkózunk.

Azt persze botorság kijelenteni, hogy nem dolgozunk (van, ugye, az a pénz), ráadásul a blogírás amúgy is szórakozás. Viszont nincs mit tennünk, ha az alkalom talál meg bennünket: jelesül (némileg rendhagyó módon) most egy szolgáltatást „szerzünk be”.

Konkrétan a kések, kutterek,(bárdok, darálótárcsák, sőt, sebészeti eszközök) élezéséről lesz szó…

Egészen biztosan akad minden háztartásban néhány életlen kés. Ezeket lehet így-úgy kaszakövön, másik kés hátán huzgálni, de az sosem lesz olyan, mint amikor szakember (nota bene késes) veszi kezelésbe az eszközt.
Más kérdés, hogy a profik (szakácsok, húsipari üzemek, stb.) kései nem a háztartási kategóriába tartoznak, nyilván az ott végzett munka volumene sem. Ezeket szakember kell (kéne), hogy élezze. Tapasztalatok szerint kétféle szakember van: az olcsó, meg a drága aki két hétre vállalja a melót. Nem kell mondani, hogy melyiknek mi a hátránya…

A lényeg:
Profi késes (iparművész amúgy) élez, jó áron és gyorsan.

A számtan:
- kiskés (10cm élhosszig) – 900 Ft.
- nagykés: (10cm-től) – 1.200 Ft.
- kutterkések, bárdok, darálótárcsák, szikék – egyedi megegyezés szerint.
Nagyobb darabszámnál érdemes alkudozni, azt szeretjük…(ez magyarra fordítva mennyiségi kedvezményt jelent).

Határidő: 24-48 óra.

További dicshimnuszoktól mindenkit megkímélünk. Tegyenek egy próbát (de utána vigyázzanak az ujjaikra).

 

 

Szerző: beszerző  2010.08.08. 09:35 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr242206851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása