Egészen biztosan felmerült már a kérdés Önökben: A legolcsóbb termékek esetében miért éri meg nekünk (azaz a beszerez.hu stábjának) ez az egész? Hogy keletkezhet haszon olyan árun, ami élből a legolcsóbb, azaz elviekben annál nincs is olcsóbb a piacon?

A válasz egyszerű: Ezek a termékek kivételt jelentenek a szabály („mindig van olcsóbb, és mi megtaláljuk”) alól. Formálisan valóban a legolcsóbbak, de épp emiatt kénytelen vagyunk kiemelni ezeket a nagy átlagból, és rátenni egy minimális hasznot. Ezzel együtt megéri Önöknek - elég egy pillantást vetni a táblázatra eggyel elébb, és összevetni az árakat más üzletekével.

Másik, inkább módszertani jellegű kérdésük lehet, hogy vajon miért éri meg nekünk ilyen kendőzetlen őszinteséggel írni a legbelsőbb financiális hátterű ügyeinkről.
Nos, kérem, azért, mert hiszünk abban, hogy Önök értékelik az őszinteséget, másrészt bízunk abban, hogy ilyenformán kellően tájékozottak lesznek a szolgáltatás minden apró szegletét illetően, és egy idő után nem kell magyarázkodnunk, csak dolgoznunk. Ezzel időt takarítunk meg, azaz gyorsabbak leszünk, azaz ezzel (is) elsősorban Önöknek teszünk jót…Hitték volna?:-)
 

Szerző: beszerző  2010.04.08. 08:11 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr431903437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása