Ezúton is bátorítanánk az összes  bennünket olvasó kedves hölgyet és urat, hogy – amennyiben nem ellenkezik elveikkel – segítsék munkánkat azzal, hogy kérdésekkel, észrevételekkel, ötletekkel gazdagítanak bennünket. Mire is gondolunk pontosan?

Hát arra, hogy ne szégyelljék leírni, ők mit látnának szívesen pl. a rendszeresen jelentkező árösszehasonlító táblázatunkban.

Biztosan megértik, de mi már képtelenek vagyunk elvonatkoztatni, és kívülről szemlélni magunkat és tevékenységünket (azaz nem tudunk önmagunknak tippeket adni arra nézve, hogy vajon milyen termékek vagy –csoportok árai érdekelnék a másik (harmadik, stb.) énünket Önöket).

Úgyhogy legyenek bátran kíváncsiak, és adjanak nekünk ötleteket: milyen árfekvéseknek örülnének.

Mindenre megesküszünk, ami szent, hogy ha Önök kérdeznek ill. leadják a listát, mi azonnal megkeressük, beárazzuk és közzétesszük e hasábokon. Ugye, nem kérünk lehetetlent?

Bátrabbak a hozzászólásban, szégyenlősebbek mailben (beszerez@beszerez.hu) adhatják le igényeiket.

Előre is köszönjük.
 

Szerző: beszerző  2010.08.14. 06:37 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr642219250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása