Teljesen logikus, hogy a mirelit áru, húskészítmények, tojás, stb. hűtéséről szállítás közben gondoskodni illik, hacsak nem akarunk az újságok címlapjára kerülni –mondjuk- háromszáz kisiskolás szalmonellás megfertőzésével.

Mi természetesen nem vágyunk az ilyen kétes hírnévre. (Madonnának pedig innen üzenjük – ugye ő mondta, hogy nem baj, ha rosszat írnak, csak írjanak rólam- hogy oké, a negatív hírnév is több a semminél, de akkor se.)

Értelemszerűen több szinten is óvjuk a hűtést igénylő cuccokat a melegtől, kezdve onnan, hogy már lehetőség szerint a bevásárló kocsiban kialakítjuk a „hideg” szekciót. Majd hűtőboxba rakjuk, ami odavaló. A hűtőboxot pedig hűthető szállítójárgányba.
Ehelyütt bevalljuk, hogy az amerikai kamionos-életérzést preferáljuk, azaz nyáron legyen minden ablak lehúzva (mert van aki forrón szereti), de a klíma csak a dobozban megy (mert ott azért muszáj).

(Van is öröm, amikor megérkezünk az épp aktuális megrendelőhöz: a komplett konyhai állomány kitódul és élvezi a dobozból áradó hideget.)
 

Szerző: beszerző  2010.07.31. 18:16 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://beszerez.blog.hu/api/trackback/id/tr1002189712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása